MasterCraft Indyk

MasterCraft Indyk

Karma sucha BELCANDO® MASTERCRAFT jest dostosowana do wymagań energetycznych i odżywczych psów, które biorą aktywny udział w życiu „swoich“ ludzi. Nie ma znaczenia, czy Twój pies jest mały czy duży, o mocnej lub eleganckiej budowie: wszystkie psy cieszą się innowacyjną formą krokieta!

Zwróciliśmy szczególną uwagę na to, aby każda odmiana miała ten sam profil składników odżywczych. Możesz więc przełączać się między smakami, tak jak lubisz, lub mieszać je ze sobą, nie martwiąc się, że Twój pies może mieć problemy z ich strawieniem. Zafunduj swojemu czworonożnemu przyjacielowi pełny smak mięsa pięciu różnych suchych karm BELCANDO® MASTERCRAFT – lub daj mu ten, który najbardziej lubi każdego dnia. BELCANDO® MASTERCRAFT sprawia, że jesteś „twórcą menu“ swojego psa!

ŚWIEŻY DRÓB

Skład: świeże mięso drobiowe (80 %; 50 % indyk, 30 % kurczak); amarantus (5,5 %); mąka grochowa; mączka grochowa (Vicia faba); ciecierzyca,suszona; drożdże piwne suszone (1 %, źródło beta glukanów i manno-oligosacharydow); zooplankton morski, mielony (kryl, 0,8 %); strąki szarańczynu strąkowego, suszone; wytłoki z jabłek, suszone; fosforan dwuwapniowy; nasiona szałwii (0,4 %); warzywa, suszone (ogólnie: 0,3 %; marchew, pasternak, burak czerwony, por); kwaśny węglan wapnia z alg morskich (0,3 %, Lithothamnium Calcareum); wątróbka drobiowa hydrolizowana; algi, suszone (0,2 %, Chlorella vulgaris); chlorek sodu; żurawina (0,06 %); leśne jagody, suszona (ogólnie: 0,06 %; jarzębina, owoce dzikiej róży, jagody, czarny bez, porzeczka); zioła, suszone (ogólnie: 0,06 %; liście pokrzywy, korzeń goryczki (gencjany), centuria, rumianek, koper włoski, kminek, jemioła, krwawnik pospolity, jeżyna); chlorek potasu; juka kalifornijska; ekstrakt z oliwek (0,003 %, Oleaeuropaea)

Dostawa

Możliwość odbioru osobistego i wysyłki kurierem oraz paczkomatem w zależności od wielkości i kształtu paczki. Szczegołówe informacje dostępne telefonicznie i przez Messenger.

Jak zamówić?

Aby zamówić skontaktuj się z nami: 516 482 264, kontakt@odiimija.pl lub przez Messenger.