![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/kosc-klasyczna-biala.jpg)
KOŚĆ KLASYCZNA BIAŁA
SKŁAD: 100% skóra wołowa.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 75%, Tłuszcz surowy: 2%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 2%, Wilgotność: 14%.
12CM, 15CM, 20CM, 25CM, 30CM
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/kosc-klasyczna.jpg)
KOŚĆ KLASYCZNA
SKŁAD: 100% skóra wołowa.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 75%, Tłuszcz surowy: 2%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 2%, Wilgotność: 14%.
10CM, 12CM, 15CM, 20CM, 25CM, 30CM
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.10.23.jpg)
KOŚĆ KLASYCZNA WĘDZONA
SKŁAD: 100% skóra wołowa.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 75%, Tłuszcz surowy: 2%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 2%, Wilgotność: 14%.
10CM, 12CM, 15CM, 20CM, 25CM, 30CM
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.11.00.jpg)
KOŚĆ WIĄZANA
SKŁAD:100% skóra wołowa.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 75%, Tłuszcz surowy: 2%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 2%, Wilgotność: 14%.
10CM, 15CM, 20CM, 25CM, 30CM
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.11.21.jpg)
KOŚĆ WIĄZANA CZERWONA
SKŁAD:99,9% skóra wołowa. Dodatki sensryczne: barwnik.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 75%, Tłuszcz surowy: 2%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 2%, Wilgotność: 14%.
10CM, 15CM, 20CM, 25CM
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.11.56.jpg)
KOŚĆ WIĄZANA ZIELONA
SKŁAD:99,9% skóra wołowa. Dodatki sensryczne: barwnik.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 75%, Tłuszcz surowy: 2%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 2%, Wilgotność: 14%.
10CM, 15CM, 20CM, 25CM
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.12.09.jpg)
KOŚĆ WIĄZANA ŻÓŁTA
SKŁAD:99,9% skóra wołowa. Dodatki sensryczne: barwnik.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 75%, Tłuszcz surowy: 2%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 2%, Wilgotność: 14%.
10CM, 15CM, 20CM, 25CM
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.12.30.jpg)
MUNCHY STICKS MINI
SKŁAD:Skóra wołowa 75%, zboża. Dodatki sensoryczne: barwnik.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 50%, Tłuszcz surowy: 8%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 18%, Wilgotność: 14%.
400g / 100 szt.
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.12.56.jpg)
MUNCHY STICKS Z MARCHEWKĄ
SKŁAD:Skóra wołowa 75%, zboża. Dodatki sensoryczne: barwnik.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 50%, Tłuszcz surowy: 8%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 18%, Wilgotność: 14%.
600 g / 100 szt
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.13.13.jpg)
MUNCHY BONES
SKŁAD:Skóra wołowa 75%,zboża. Dodatki sensory sensoryczne: barwnik
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 50%, Tłuszcz surowy: 8%,Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 18%, Wilgotność: 14%
180 g / 10 szt
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.13.46.jpg)
ZAWIJAS
SKŁAD:100% skóra wołowa.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 75%, Tłuszcz surowy: 2%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 2%, Wilgotność: 14%.
11CM, 17CM, 27CM, 33CM
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.14.04.jpg)
WIANEK KLASYCZNY
SKŁAD:100% skóra wołowa.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 75%, Tłuszcz surowy: 2%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 2%, Wilgotność: 14%.
1 szt.
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.14.16.jpg)
WIANEK KOLOROWY
SKŁAD:100% skóra wołowa.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 75%, Tłuszcz surowy: 6%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 2%, Wilgotność: 14%.
1 szt.
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.14.27.jpg)
ÓSEMKA
SKŁAD:100% skóra wołowa.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 75%, Tłuszcz surowy: 2%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 2%, Wilgotność: 14%.
1 szt.
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.15.44.jpg)
WARKOCZ KLASYCZNY
SKŁAD:100% skóra wołowa.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 75%, Tłuszcz surowy: 2%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 2%, Wilgotność: 14%.
1 szt.
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.15.57.jpg)
WARKOCZ KOLOROWY
SKŁAD:100% skóra wołowa.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 75%, Tłuszcz surowy: 2%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 2%, Wilgotność: 14%.
1 szt.
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.16.06.jpg)
WARKOCZ BRĄZOWY
SKŁAD:100% skóra wołowa.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 75%, Tłuszcz surowy: 2%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 2%, Wilgotność: 14%.
1 szt.
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.16.16.jpg)
RINGO KLASYCZNE
SKŁAD:100% skóra wołowa.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 75%, Tłuszcz surowy: 2%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 2%, Wilgotność: 14%.
1 szt.
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.16.24.jpg)
HOT DOG
SKŁAD:Skóra wołowa 75%, zboża. Dodatki sensoryczne: barwnik.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 50%, Tłuszcz surowy: 8%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 18%, Wilgotność: 14%.
1 szt.
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.16.36.jpg)
TRAMPEK BIAŁY
SKŁAD:100% skóra wołowa.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 75%, Tłuszcz surowy: 2%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 2%, Wilgotność: 14%.
7CM, 12CM, 20CM
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.16.53.jpg)
TRAMPEK KLASYCZNY
SKŁAD:100% skóra wołowa.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 75%, Tłuszcz surowy: 2%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 2%, Wilgotność: 14%.
1 szt.
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.17.17.jpg)
PIŁKA KLASYCZNA
SKŁAD:Skóra wołowa 75%, zboża.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 50%, Tłuszcz surowy: 8%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 18%, Wilgotność: 14%.
1 szt.
![](https://odiimija.pl/wp-content/uploads/2022/10/CleanShot-2022-10-26-at-17.17.27.jpg)
PIŁKA KOLOROWA
SKŁAD:Skóra wołowa 75%, zboża. Dodatki sensoryczne: barwnik.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
Białko surowe: 50%, Tłuszcz surowy: 8%, Włókno surowe: 1%, Popiół surowy: 18%, Wilgotność: 14%.
1 szt.